2 0 1 4

  • Jag vill utöka det nyårslöfte jag angav förra året, att engagera mig i politiken. Jag vill lära mig mer och jag vill lära ut mer. Jag vill träffa mer människor och få fler insikter. Och jag vill bannemig vinna det satans valet. nu gäller det! 2014 here we go! Antingen så är du med, eller så är du med. För alla ska med! 
 
  • Jag ska ta körkort. Jag ska planera upp det här och styra upp det och bestämma mig för att nu är det dags. Det måste göras, för framtida jobb och andra saker som jag vill göra. Nu när jag styrt upp mitt liv såpass att jag vet vad jag vill hålla på med i framtiden, ja då kan lika gärna ett körkort vara på sin plats också! 
 
  • Resa. Jag måste försöka ta mig tid och råd att resa mer. Jag vill till Berlin, först och främst. Sen får vi ta det därifrån. 
 
  • Träningen. År ut och år in lovar jag mig själv att ta tag i den, och jag lyckas kortare perioder men sen går det åt helvete. Senast var förra året, då det gick riktigt bra men så ba skulle jag bli arbetslös och allting sabbade sig. Nu är min vardag tryggare och innehåller fasta tider och platser, så nu känner jag mig redo för att ta tag i det igen! 
Upp