klassikern

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? flög och var utomlands utan Mamma och Pappa. Vuxenpoäng på det!! och var i Oslo också!!! och säkert massa mer grejer
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hatar nyårslöften. Bättre att lova när man tänker hålla det.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Kanske, jag har inte hört något men det var ju beräknat runt jul...
4. Dog någon som stod dig nära? nej!! *pepparpeppar*
5. Vilka länder besökte du? Norge, Danmark, Frankrike och Varmland
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Näe... Har saknat Anna nu det sista, och saknar ju Axel konstant så... aa det kanske.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? minns inte exakt datum men kommer alltid minnas konserten med Håkan Hellström på Way out West. det var inte ens en konsert, det var magi!
8. Vad var din största framgång 2010? Den senare delen av 2010 har varit fylld med framgång. typ min viktnedgång, mina bra betyg, mitt nya schyssta jobb!
9. Största misstaget? Ärligt, i år ångrar jag INGENTING!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? haft ont i ben, ett antal pencilinkurer har avverkats och några förkylningar, men vad som inte dödar en gör en bara starkare, eller hur är det?
11. Bästa köpet? Min vinterjacka var ett kap. den värmer bra.. Och mina dr.martens som jag köpte på second hand mitt i sommaren! Och mina converse, som jag köpte i frankrike för ynka 300 kr!! 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mycket skor iår. Och kläder. och det vanliga; mat, alkohol och cigg.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Axel (självklart!) All bra musik som spelats på P3, Fina arbetskompisar och roliga stunder i skolan.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Alros on danse, och ONE, och allt med Oscar Linros typ? och hela nya plattan med Håkan självklart <3
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare. efter regn kommer solsken, och om 2009 var mitt regn så har definitivt 2010 varit pure sunshine
16. Vad önskar du att du gjort mer? samma som förra året; sparat mer pengar! Men what to do
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Kollat på värdelösa filmer. eller jag vet inte.
18. Hur tillbringar du julen? alltså den här frågan är bara random
19. Blev du kär i år? Jag blir alltid kär när jag kollar på Axel, så JA!
20. Favoritprogram på TV? Biggest loser, seriöst! Har säckat ner mig sen det slutade!!
21. Bästa boken du läste i år? har jag läst några böcker i år? I Taket lyser stjärnorna var ledsam och fin, eh... men den bästa? Hmmmm läste en bok i somras som var bra, Wanted. Den kanske? Läste ju en bok i våras också iofsj... den var bra! Freaky green eyes
22. Största musikaliska upptäckten? Åh massor med bra grejer, Jens lekman, Mumford and sons, the XX, Oskar Linros, osv osv osv osv osv
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, datorhögtalare! Fett fina och fett bra. OCH EN WAY OUT WEST BILJETT!!!!! <3 <3
25. Något du önskade dig men inte fick? iphone.... fast axel har faktiskt lovat att köpa en till mig om han vinner en miljon!!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? åkte bil från Arvika till Sverige
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, Axel, Håkan, Festival, Frankrike, allt har varit perfekt!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? som baken, delad. 
29. Vad fick dig att må bra? lönespecifikationen och resor till Falkenberg. Och att sova bredvid min prins <3
30. Vilken kändis var du mest sugen på? öh ingen. Axel är min kändis
31. Vem saknade du? venne
32. De bästa nya människorna du träffade? Sara Tolinson kommer lätt på första plats! fast jag träffade henne 2009 men jag såg henne först 2010. så det räknas väl?
Upp