2 0 1 4

  • Jag vill utöka det nyårslöfte jag angav förra året, att engagera mig i politiken. Jag vill lära mig mer och jag vill lära ut mer. Jag vill träffa mer människor och få fler insikter. Och jag vill bannemig vinna det satans valet. nu gäller det! 2014 here we go! Antingen så är du med, eller så är du med. För alla ska med! 
 
  • Jag ska ta körkort. Jag ska planera upp det här och styra upp det och bestämma mig för att nu är det dags. Det måste göras, för framtida jobb och andra saker som jag vill göra. Nu när jag styrt upp mitt liv såpass att jag vet vad jag vill hålla på med i framtiden, ja då kan lika gärna ett körkort vara på sin plats också! 
 
  • Resa. Jag måste försöka ta mig tid och råd att resa mer. Jag vill till Berlin, först och främst. Sen får vi ta det därifrån. 
 
  • Träningen. År ut och år in lovar jag mig själv att ta tag i den, och jag lyckas kortare perioder men sen går det åt helvete. Senast var förra året, då det gick riktigt bra men så ba skulle jag bli arbetslös och allting sabbade sig. Nu är min vardag tryggare och innehåller fasta tider och platser, så nu känner jag mig redo för att ta tag i det igen! 

2k13

JAN : Solnabo, tränade på sats och brunhårig. Bakade brön och jobbade på Desigual i Kista. 
 
FEB:  Gaddade mig, färgade håret rött och blev vald till Ordförande för SSU Solna.
 
MARS: jobbade över 200 timmar i Mars med att stänga ner butiken i Kista. Psykiskt och fysiskt jobbigt, men kul på kontot.
 
APRIL: Var arbetslös men lärde mig massor om SSU och andra saker. Hängde med Mona på Bommers, bland annat!
 
MAJ: Jobbade i Täby (med att stänga butiken där, kuuuul....) hängde på Söder och inredde ballen.
 
JUNI: Håkan Hellström och midsommar på Västkusten. Massor med jobb men gött med cash.
 
JULI: Jobbade i stan. Besökte södra Dalarna för första gången i mitt liv, helt omedveten om att jag två månader senare skulle vara bosatt där.  Fyllde 22. Hängde med sköna vänner. längtade hem till mami och papi.
 
AUG: I Augusti flyttade jag från Sthlm och till Falun och började plugga. Det bästa som hänt, i princip :)
 
SEP:  Vi hade översaskningsfest för Pappa på hans femtioårsdag! och massa annat kul hände med hehe.

 OKT: håret blev mörkt igen och var på årets första Julfest. Gjorde tenta och fick VG och ba va glad.
 
NOV:   Lina var och besökte mig i Falun över Halloween. Vi fick lära oss lite Photoshop och hela gänget köpte träningskort.Fick även jobb på mitt tredje IKEA-varuhus.
 
DEC: Har julmyst oförskämt mycket. Har hunnit testa på Stroh och har haft panik över fucking jävla manuset. Nyårsångest och jobb har också hunnits med!
 
 
 
Tack för 2013!
Upp