have a nice day

å sol är så skönt och bra och fint
(bilden är från förra årets soligaste, varmaste och mest chilla dag typ. i loved it)

ska man så ska man

alltså har man en framtid så ska man ju helst göra nått med den också. Det är ganska bortskämt att bara sitta och vänta ut tiden, tycker jag ändå. så jag försöker komma på grejer jag ska göra med min framtid.

Jag och Jesper kom på världens bästa ideé igår! Men helst vill jag inte avslöja för mycket för jag tror starkt på våran idée (ja jag vet inte vart det där lilla ´;et ska vara på idee) så när vi slår igenom och har feta realeasefester så får ni veta hehehe

sen så såg jag en intressant folkhögskola idag också. kändes fett. och dessutom så hämtade jag min cykel som jag gått av Mormor och Morfar i Sävedalen idag. den är jättefin! OCH dessutom så verkar det som att jag inte kommer behöva betala tillbaka en FÖRMÖGENHET på skatten. JAG DOG AV LÄTTNAD typ. trodde jag skulle få betala tillbaka typ 30 000. kul det hade varit............................................ inte för att pengar är några problem. aja, livet är rätt fett. so do not waste it!

EN VANLIG JÄVLA SMOOTHIE

Eftersom jag har blivit så himla fit och så, så har jag varit ute och sprungit/gått nu i solen INNAN FRUKOST och så drömde jag om denna smoothien och så gjorde jag den när jag kom hem. Helt anazing, eller hur?

Den är gjord på vaniljyoghurt, hallon, exotiska frukter-mix och en banan. Mycket enkelt, mycket nyttigt och mycket gott! En stavmixer är att föredra!

Upp