poor little thing

va gör man liksom. försöker blogga från iphonen men det funkar ju typ 2 gånger av 100. bra där, blogg.se, mycket bra jobbat. applåder!!!
ska snart svansa iväg till Andra lång, känns som att jag har varit där mycket det senaste men inte klagar man för det. Idag ska jag kolla in en kille som heter Zackarias och som spelar väldigt fin musik. Jossan, Jepser och Ludde joinar också. fett fint.
så aa. vi får väl hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi ses här igen. hehe

"förlåt att jag aldrig sagt förlåt"

Jag vet inte, men någonting vaknade inom mig ikväll och jag blev arg. Eller ledsen. Eller bara någonting. Helt plötsligt reagerar jag på en människa som känner en människa som jag kände, och som kände mig....

Eller nej. Kände mig är helt fel ordval och beskrivning.. Som jag blottade mig för kanske. Som jag gav hela min själ och hela mitt liv åt.. En människa som jag kände och som jag önskade in i hela hjärtat skulle känna mig.

Jag är inte arg för att denne person i fråga aldrig kände mig, det känns snarare bättre för mig att denne person inte alls visste vem jag var eller är och hur mitt system funkar. Denne person har aldrig, och kommer aldrig vara värd mitt innersta och det vet jag mer än väl.

Men ändå gör ju detta någonting en påverkan på mig, det kan jag ju inte förneka. Kanske är det bara ett oavslutat kapitel? Kanske behöver jag sova? Kanske behöver du be om ursäkt?
Om
Ursäkt för vad? Jag vet inte. Men ibland, när man börjar tänka, så hade det varit skönt att ha lite underlag. Ba så du vet

Upp