in our eyes

 
 
 
man blir lite dålig på det där med att uppdatera sin blogg efter ett tag.speciellt då bloggen faktiskt är över fyra år gammal och det känns som att man redan har skrivit samma sak om och om igen. Ska försöka komma fram med någonting nytt i detta inlägg:
 
- the knife släpper nytt album och ska turnera under 2013. Om jorden går under på fredag kommer jag att bli så fett besviken för jag har väntat SÅ.LÄNGE på att just detta ska ske. så damn you mayafolket, om det blir så! 
 
-Att gå med i SSU Stockholm gynnar sig! Idag skickades en biobiljett hem till mig. Blev så glad att jag kan tänka mig att gå på några av deras möten och kurser. jag tycker verkligen om sossarna. jag är en liten sosseslyna, och fan ta den som försöker ta det ifrån mig igen. jag har förnekat min röda ställning alltför länge..
 
- snart snart snart är det julafton, och för första gången någonsin så ska jag åka från ett hem till ett annat för att fira det. Att bo så långt från mamma och pappa och oscar tär på en ganska ofta, jag saknar dem otroligt mycket och ofta men trivs också så fruktansvärt bra här i Stockholm. Snart har vi bott här i fyra månader och jag kan inte direkt påstå att Göteborg lockar på något sätt just nu. Här är jag, och här vill jag vara. 
 
Vi hörszz
|
Upp