saker man funderar på- varför måste jag trycka på shift + retur för att det ska bli radbyte när jag bloggar? Gör alla det? hmm 


- Jag vill åka någonstans nästa sommar/höst. Typ New York. Eller har man kollat lite för mycket på "How I met you mother" nu? För jag har nästan aldrig någonsin innan velat åka till New York. och helt plötsligt kändes det som en riktigt bra grej. För först och främst pratar alla engelska där.. och engelska kan ju jag, någorlunda. sen så.. a. det är bara därför jag vill åka dit. eller?


- Om 39 minuter växlar kalendern över till Oktober. herregudars så fort tiden går. Då är ju den stora frågan här; ska man börja handla julklappar redan nu?  Så slipper man den stressen innan jul? Ullared lär väl ha börjat sälja julsaker redan? Och vart ska vi fira jul iår? Och vad ska man önska sig? och vad ska man ha på sig? herregud, nu blir jag stressad....


- permanenta håret? Är det en bra idee? För nu har ju alla klippt den där pagen jag var sugen på. Sen så funderade jag på rött också, men fan.. krulligt + rött blir ju precis som Roshana i Idol (ja, jag har kollat på det nu...) och det känns ju lite copycat. så hopp.. vad gör man vad gör man?


- varför hostar jag som om jag vore något slags promenerande anfall? varför kan inte allt slem i världen bara inse att jag avskyr det och att jag aldrig mer vill se det igen? otroligt irriterande.- Imorgon ska jag jobba. 10.45 - 20.00. jag tycker det är ganska kul att jobba så det går väl an. Mina jobbarkompisar är ju ganska snälla trots allt. så, ja. kul.
Nu funderar jag inte över mer. hej

tyckte bilden va skön ba:

hard studying woman.... eller?

hohojaja, här har man försökt ladda upp ett inlägg via mobilen i cirka 2000 år men eftersom fenomenet blogg och mobil har blivit upptäckta först under de senaste 20 åren så har det ju inte gått särskilt bra. höhö vad kul jag är


nej men okej, bo i skogen med icke-fungerande Wifi och med ett 3Gnät som inte borde få kallas 3Gnät är ju inte så bra om man vill blogga. desto bättre om man behöver plugga. och det behöver jag!


5 böcker har jag lånat/köpt. 3 av dessa ska jag läsa i princip hela böckerna. 2 av dessa är på språk jag inte är så van vid, såsom Norska och Engelska. Den norska boken är på ca 500 sidor. Känns KANON! jag började idag btw, kursen har pågått sedan 1 september. det är alltid bra att ligga med i planeringen! (jag vet inte om jag är gjord för universitetsstudider...)


men i mina lila mjukisbyxor och mina nya underbart sköna tofflor klarar jag allt!!! eller....?
(uhhh jag är så häftig att jag inte vänder på bilden, uhhhhh)
Upp