1 2 3 4 tell me that you love me more

10 timmar och 50 minuter kvar tills Roskilde-biljetterna släpps. Jossan har fått pengar och ställt klockan. Vi är ett grymt team! kommer inte kunna somna, fast jag måste.

imorgon ska jag till skolan och sen måste jag spriiiiinga för att komma till jobbet i tid. oh fuck typ. gillar iiinte. men det löser sig. pengar är ju pengar, så att säga!

nej nu är det sleepingtime. och ps, ska ni kommentera så kommentera med namn. tycker anonyma kommentarer är creeeeeepy (precis som jag och Axel oftast är, fast inte anonymt då.)

So I can shake you, OoOoO

Lyssnar på ett av de allra bästa albumen som gjorts i Svensk.. Nej vänta, VÄRLDENS musikhistoria. I alla fall enligt mitt tycke! Håkan Hellströms - nått gammalt nått nytt nått lånat nått blått. Det var längesedan vi hördes, min trogna vän!

Detta album passar så ypperligt bra just nu också, för jag sitter på ett tåg till Åsa men har precis varit och kollat på det som skall komma att bli min och Axels lägenhet. Och det kändes så himla bra! Det kändes till och med större än vad jag trodde det skulle vara! Helt makalöst. Och framtiden känns bra just nu, allt känns rätt så bra.

Plura Johnsson, Håkan Hellström - gatan fram. Alltså man vill nästan bara gråta, så bra är det!!!

Idag har jag också hunnit spendera lite tid med min älskade mamma, samt mina två underbaringar Jossan och Matilda. Att man får ha så fina människor nära, DET är helt makalöst. Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna allt detta goda?

Här haglar det positivitet, precis som det haglar ljuva toner i mina öron. Det inspirerar mig!

Jag längtar till nyår! Jag har köpt en klänning som jag till en början var lite skeptisk till, men som jag nog börjar tycka väldigt mycket om. Jag tror det blir bra! Och jag längtar till Val Thorens vecka 2. Jag längtar massor till flytten. Och herregud , vad jag längtar till sommaren. Roskilde med alla människor som jag tycker om. Det kan inte bli fel någonstans. Inget kan bli fel nu!

En annan grym grej som hände idag var att jag kollade mitt schema och såg att jag ska vara i Bistron imorgon. Lyckan är gränslös

Upp