keepin' it good

försöker uppdatera så mycket som det går, men ajaj caramba jag suger minsann på att blogga. men well well, vi får väl vara lyckliga över att jag ens skriver, inte sant?

Igår vart jag på tjejkväll at casa el Hjärthammar. Allti lika trevligt, trots den läskiga Grisen... Vin och diverse snacks förtärdes och kvällen slutade väl runt 4-snåret med min hjärtevän Josephine Möller nere i Spökkällaren. Helt okej, helt okej.

Imorgon blir det back to the blue box, 4 timmar så man jobbar ju inte ihjäl sig. Blev nu också påmind om att imorgon inleds månad nr 9, vilket också betyder att jag måste köpa mig ett busskort för det jag har nu kommer inte att funka imorgon. det s u g e r. Varför skall det vara så dyrt att leva? Men ack, vad skall man göra åt dessa I-landsproblem, man får väl vara glad att man inte behöver gå från Kungsbacka till Kållered varje dag i alla fall... (det hade dock varit något för mina benmuskler...)

Just det, träffade Sara också på Pascha Lounge förut en stund. Hon är fin och har en ypperligt snygg mobil, en sånnadära iphone 4 tror jag minnsan den heter. Jag har nog en likadan.  I LIKE!

Nu finns här inget mer att skriva! Imorgon får ni se favoritklädesplagg genom tiderna!
OINSPIRERAD - fortsättning

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

LÅT OSS FORTSÄTTA PÅ DEN HÄRA GODINGEN, TIDIGARE PUNKTER HITTAR NI I ARKIVET CA JANUARI/FEBRUARI.

nr 09 - MIN TRO
Bara rubriken; min tro, får en ju automatiskt att relatera till religion. Så det kan vi få undanstökat på ett kick; jag tror. Kanske inte på Gud specifikt.. men jag tror. jag tror kanske inte på Bibeln eller på någon annan helig skrift, och jag tror inte på Mayaindianernas dumma kalender men en tro har jag. jag tror, precis som många gör, att det finns någonting som för oss alla på någonstans av någon anledning. Men inte riktigt som ett öde.. eller? Eller nej, jag tror att vi gör våra egna val. Om ödet finns så har vi ju ingenting att välja själva, och det tror jag inte riktigt på. jag tror på våra egna val, på det fria valet. det är kanske det som jag tror på?

Sen så tror jag på spöken och det övernaturliga, det gör jag bannemig. Jag tror att man kommer någonstans efter döden, för det är vi värda (de flesta i alla fall.. )

Jag tror på kärlek och vänskap och på omtänksamhet och jag tror på att knark är bajs men BAJS ÄR INTE KNARK. fast dom som använder bajs som knark, dom är ju redan blåsta.

jag tror inte på att människan är ond rakt igenom. Men jag tror att vi kommer utrota oss själva en vacker dag, och att kackerlackorna kommer ta över för att det är den enda arten som vi inte lyckats utrota med våra atomvapen och anticimex. sen så tror jag mest allmänt på att världen hade varit ett bättre ställe om alla extremister inte fanns, typ.

Har jag något mer att tillägga? Nej.. har ni? kommentera

söndagshäng

det är söndagshäng i källaren idag. vem är på? Jag vill ha pizza och godis, kommer antagligen inte få någotdera. Men livet kommer nog gå vidare oavsett.  ciao


Upp