keepin' it good

försöker uppdatera så mycket som det går, men ajaj caramba jag suger minsann på att blogga. men well well, vi får väl vara lyckliga över att jag ens skriver, inte sant?

Igår vart jag på tjejkväll at casa el Hjärthammar. Allti lika trevligt, trots den läskiga Grisen... Vin och diverse snacks förtärdes och kvällen slutade väl runt 4-snåret med min hjärtevän Josephine Möller nere i Spökkällaren. Helt okej, helt okej.

Imorgon blir det back to the blue box, 4 timmar så man jobbar ju inte ihjäl sig. Blev nu också påmind om att imorgon inleds månad nr 9, vilket också betyder att jag måste köpa mig ett busskort för det jag har nu kommer inte att funka imorgon. det s u g e r. Varför skall det vara så dyrt att leva? Men ack, vad skall man göra åt dessa I-landsproblem, man får väl vara glad att man inte behöver gå från Kungsbacka till Kållered varje dag i alla fall... (det hade dock varit något för mina benmuskler...)

Just det, träffade Sara också på Pascha Lounge förut en stund. Hon är fin och har en ypperligt snygg mobil, en sånnadära iphone 4 tror jag minnsan den heter. Jag har nog en likadan.  I LIKE!

Nu finns här inget mer att skriva! Imorgon får ni se favoritklädesplagg genom tiderna!
Upp