jens lekman är fin!

hur fin som helst faktiskt, hans röst är ju som tagen ur en saga. På tal om saga så ska vi sätta upp en skruvad version av Djungelboken till våren. det kommer nog bli riktigt roligt! dessutom är jag helt pepp på min projektarbete. vet inte riktigt hurvida det stämmer inom ramarna men fuck it. jag är ju bäst!
söker jobb på Ikea förresten. är sjukt trött på donken. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! (just det, har gått ner 2 kilo på 2 veckor + Zumba är grymt rolig träning!)

att vara rastlös

yeiisss här sitter man igen. Aranäs bibliotek, och inte har man något vettigt att göra. Blogga är skittrist också men vafan bättre än att facebooka. Jag har precis tränat ett riktigt gott pass, eller pass och pass. det var ju inte något grupppass men det var ju ett slags pass. det var gott.

kollade på inception igår. BRA FILM! snurrig som fan. Förresten så har jag kollat på de två första Gudfadern-filmerna nu. Mina planer efter gymnasiet är från och med nu att bli Maffiaboss. Don Andersson. fatta mäktigt ellerrr. Älskar Gudfadern. ska bli han. Fast Gudmodern. mmmmm längtar tills jag ser den tredje filmen. sen ska jag sno hela boxen från Axel och kolla på filmerna 14 gånger till. gotttttIf I do you a favor, You do me a favor?
Upp